Over ons

Waaijenberg Schoenmode is één van de oudste winkels van Epe, in een modern en eigentijds ingericht pand aan de Hardenbrink 46. De overgrootvader van de huidige eigenaar Anton Waaijenberg zou er als grondlegger van Waaijenberg Schoenmode beretrots op zijn dat zijn schoenherstellerij zich zo heeft ontwikkeld. Wij bieden u een uitgebreid aanbod voor zowel heren, dames en kinderschoenen. Naast schoenen kunt u bij ons ook terecht voor laarzen, pantoffels en slippers. Wij verkopen vooral kwaliteitsschoenen van de betere merken, met een goede pasvorm. Loopt u gerust eens bij ons binnen voor een vrijblijvend advies, wij helpen u graag verder.

historie

In 1871 begonnen de twee broers Waaijenberg aan de rand van het toen uit een paar honderd inwoners bestaand dorpje Epe voor zichzelf. De een was kleermaker, de ander schoenhersteller. De schoenhersteller legde zo een solide basis voor zijn achterkleinzoon Anton Waaijenberg, die nu nog steeds op dezelfde plek Waaijenberg schoenmode heeft.
Anton Waaijenberg ging in 1976 in de winkel van zijn vader werken. Anno 2007 werkt zijn potentiele opvolgster Debby ook actief mee in de zaak. Ze heeft er erg veel zin in om de vijfde generatie Waaijenberg met een eigen schoenenzaak te worden.

Contact